Uitslag Limiet 24 april in Breda (50)

Zondag 24 april hebben Rachel Brunnen en Sandra Schellekens meegedaan aan een limietwedstrijd in het 50-meterbad in Breda.
Rachel zwom pas haar tweede wedstrijd in het 50-meterbad. Als eerste kwam ze uit op de 50 vrij. De starter had er blijkbaar zin in, want hij floot al terwijl de zwemsters nog maar amper op het startblok stonden. Toch wist Rachel haar pr (uit het 25-meterbad!) van januari dit jaar met een volle seconde scherper te stellen. Vrij snel daarna volgde de 50 school. Het was de eerste keer dat ze deze afstand zwom, en dus betekende de eindtijd een pr voor het 50-meterbad. Tot slot zwom ze de 100 vlinder. Het was anderhalf jaar geleden dat ze deze afstand voor het laatst zwom. Helaas bleef ook op deze afstand, net als op de 50 school, haar brilletje niet gewoon op zijn plaats zitten. Rachel zwom wel stug door en verbeterde daardoor haar persoonlijke toptijd met maar liefst twaalf seconden!
Sandra zwom allereerst de 50 rug, waarop ze haar pr uit het 50-meterbad met de kleinst mogelijk marge, 0.01 seconde, verbeterde. Aan het einde van de wedstrijd zwom Sandra nog de 400 vrij. Ze eindigde een seconde boven haar snelste tijd van een jaar geleden.

Uitslagen

Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'